Σπουδές στη Μ. Βρετανία

Untitled-1.jpg

Το NETWORK πραγματοποιεί την ευχή σου και σου εγγυάται έναρξη Σπουδών τον Σεπτέμβριο του 2019 σε Κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια μόνο με 400€ (αντί 800€)*

*Η Ειδική προσφορά ισχύει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019Η Υπηρεσία UCAS Direct Entry του NETWORK Foundation


Εξασφαλίζει Απευθείας Εισαγωγή σε Βρετανικά Πανεπιστήμια με τα ήδη υπάρχοντα προσόντα σας, χωρίς προετοιμασία Foundation Course. • με βασικό προσόν το βαθμό του Απολυτηρίου (με Πανελλήνιες ή χωρίς Πανελλήνιες) ή άλλα Μεταλυκειακά προσόντα
 • χωρίς Foundation Course ή άλλη προετοιμασία
 • με μοναδική προϋπόθεση την επαρκή πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας
 • για υποψηφίους από οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα ή την Κύπρο


Για ενεργοποίηση της προσφοράς, επικοινώνησε με τη γραμματεία της σχολής μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

210 74 88 131 για Αθήνα

2310 240 394 για Θεσσαλονίκη


Σε ποιους απευθύνεται

1. σε μαθητές Γ’ Λυκείου

2. σε αποφοίτους Λυκείου (ανεξαρτήτως τύπου Λυκείου, ανεξαρτήτως κατεύθυνσης στο Λύκειο και ανεξαρτήτως του αν έχουν συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις ή όχι)

3. σε όσους έχουν ήδη και άλλους Μεταλυκειακούς τίτλους όπως Foundation, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ κλπ., τα οποία μετρούν ως επιπλέον προσόντα


 

Περιλαμβάνει

Προσωπικές συναντήσεις με το Σύμβουλο Βρετανικών Σπουδών (ή μέσω Skype για υποψηφίους εκτός Αθηνών ή Θεσσαλονίκης) για:

1. Συμβουλευτική, 2. Επαγγελματικό Προσανατολισμό, 3. επιλογή Ειδικότητας, 4. ενημέρωση για κόστος κάθε πόλης και συνθήκες ζωής, 5. βοήθεια στην Επιλογή Πανεπιστημίων.  Όλες τις Διαδικασίες για:  6. συμπλήρωση Αίτησης επαγγελματικού επιπέδου και υποβολή της στον UCAS, 7. Έξοδα για παράβολο UCAS και λοιπά έξοδα αίτησης, 8. πλήρης βοήθεια για το Personal Statement, 9. όλες τις μεταφράσεις συστατικής επιστολή και Ελληνικών πιστοποιητικών, 10. αίτηση για εξασφάλιση εστίας διαμονής, 11. αίτηση Φοιτητικού Δανείου Διδάκτρων (Αγγλία-Ουαλία) ή Αίτηση Απαλλαγής Διδάκτρων (Σκωτία), 12. ειδικό Σεμινάριο Study Skills με όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες πριν την αναχώρηση για τη Βρετανία.Προϋποθέσεις Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο

κριτήρια Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο είναι: 

1. επίτευξη/ύπαρξη επαρκούς βαθμού στο Απολυτήριο (είτε έχετε λάβει μέρος στις Πανελλήνιες είτε όχι) (ανάλογα με τη βαθμολογική απαίτηση κάθε Πανεπιστημίου), 

2. επίτευξη ή η ύπαρξη επαρκούς πιστοποιημένου επιπέδου Αγγλικής γλώσσας (ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε Πανεπιστημίου, πχ. IELTS  6.0, 6.5, 7.0 στα 9,0, ή TOEFL  80, 85, 90, 95, 100 στα 120 ή Cambridge Proficiency).Αν δεν έχετε ήδη TOEFL ή IELTS ή άλλη πιστοποιημένη επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας:

Το NETWORK προσφέρει πλήρη προετοιμασία για όλα τα ισχύοντα πιστοποιητικά της Αγγλικής γλώσσας (TOEFL Course, IELTS Course, Cambridge Proficiency Exam Course) με εγγυημένα και εντυπωσιακά υψηλά αποτελέσματα για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτά τα ταχύρρυθμα τμήματα της Σχολής μας.  


Τα τμήματα προετοιμασία για IELTS και TOEFL είναι ταχύρρυθμα και ξεκινούν κάθε μήνα, ενώ τα τμήματα Cambridge Exam κάθε 3 μήνες.Πότε πρέπει να γίνει η Υποβολή Αιτήσεων UCAS: 

 1. Regular Application (τελευταία ημερομηνία 15 Ιανουαρίου) - Η καλύτερη περίοδος υποβολής Αιτήσεων με στόχο τα βέλτιστα αποτελέσματα, όσον αφορά στο να επιτευχθούν το δυνατόν περισσότερες προσφορές θέσεων από Πανεπιστήμια, είναι μέχρι τον Ιανουάριο της χρονιάς Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, δηλαδή τουλάχιστον 9 μήνες προ της έναρξης των Σπουδών στη Μ. Βρετανία.  Οι Εστίες Διαμονής είναι πλήρως Εγγυημένες για όσους έχουν στείλει την Αίτηση UCAS πριν τις 15 Ιανουαρίου.

 


2.  Late Application (τελευταία ημερομηνία 30 Ιουνίου) 

Το σύστημα δέχεται έστω και καθυστερημένα Αιτήσεις με κανονική διαδικασία μέχρι και τον Ιούνιο της χρονιάς έναρξης σπουδών, δηλαδή μέχρι και 3 μήνες πριν.  Εστίες Διαμονής είναι πολύ πιθανόν να εξασφαλιστούν αλλά όχι 100% εγγυημένα, όμως προσφέρεται εγγυημένη βοήθεια για εύρεση δωματίου σε Ιδιωτικές Εστίες, ή για εύρεση σπιτιού είτε για συγκατοίκηση, είτε σε ατομικό διαμέρισμα.


3. Clearing Entry (μετά τις 15 Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου)

Αλλά και μετά από την περίοδο του Ιουνίου μπορεί κανείς να αιτηθεί την Εισαγωγή σε Πανεπιστήμιο, δηλαδή 1 μήνα πριν την έναρξη των σπουδών του με τη διαδικασία Clearing, που όμως αφορά μόνο τα λιγοστά Πανεπιστήμια και τις περιορισμένες Ειδικότητες που θα διαθέτουν ακόμη κενές θέσεις την εποχή εκείνη και θα τις προσφέρουν στο Clearing.  Οι Εστίες Διαμονής δεν είναι Εγγυημένες και είναι μερικές φορές δύσκολο να εξασφαλιστούν, όμως προσφέρεται εγγυημένη βοήθεια για εύρεση δωματίου σε Ιδιωτικές Εστίες εφόσον θα έχουν διαθεσιμότητα, ή για εύρεση σπιτιού είτε για συγκατοίκηση, είτε σε ατομικό διαμέρισμα.

 


Προαιρετική Προετοιμασία Foundation Course


Παρόλο που στις περιπτώσεις που κάποιος διαθέτει τις απαραίτητες τυπικές προϋποθέσεις εισαγωγής και κάποια επιπλέον προετοιμασία ΔΕΝ είναι υποχρεωτική, τα Πανεπιστήμια συνιστούν στους υποψηφίους να κάνουν μια σύντομη προετοιμασία όπως το Summer Foundation. 


Με το δίμηνο αυτό πρόγραμμα, θα αποκτήσουν καλή γνώση της ορολογίας των μαθημάτων κατεύθυνσής τους, επανάληψη στις γνώσεις και στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας και εξοικείωση με το Βρετανικό σύστημα διδασκαλίας, εργασιών, μελέτης και βαθμολογικής αξιολόγησης.


Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και να αποκλείσουν τυχόν προβλήματα ή και την πιθανότητα να χάσουν μια χρονιά λόγω της μη εξοικείωσής τους με το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις και προδιαγραφές. 


Τότε η παρακολούθηση ενός πλήρους Foundation Course (Winter, February) εκμηδενίζει οποιαδήποτε περίπτωση κακού ξεκινήματος ή οποιωνδήποτε προβλημάτων, μια και τα βασικά μαθήματα του Α’ έτους θα έχουν ήδη γίνει κατανοητά και κάθε σπουδαστής με το Foundation πλήρη εμπειρία τους συστήματος, των απαιτήσεων και των προϋποθέσεων καλής απόδοσης στο Πανεπιστήμιο

 


Λένε για εμάς:


v 1.jpgv2.jpgv4.jpg

v5.jpgv3.jpgv6.jpg


  Τηλέφωνο
  Αθήνα: 210-7488131
  Θεσσαλονίκη: 2310-240394

  Email
  communications@network.gr

  Website
  www.networkfoundation.gr

  Παράρτημα Αθήνας

  Βασ. Σοφίας 84
  11 528, Αθήνα,
  Έναντι Μεγάρου Μουσικής


  Παράρτημα Θεσσαλονίκης

  Π. Μελά 18 & Τσιμισκή
  546 22, Θεσσαλονίκη,
  Διαγώνιος