Σπουδές στη Μ.Βρετανία, Ολλανδία και Ευρώπη

 

Direct Entry 2020.jpg

Και φέτος το NETWORK πραγματοποιεί την Ευχή σου και σου εγγυάται έναρξη Σπουδών τον Σεπτέμβριο του 2020 σε Κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια

Deadline for UCAS Applications: 15 January 2020 -  APPLY NOW

*και μάλιστα με ειδική χαμηλή χρέωση που ισχύει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2020

Η Υπηρεσία UCAS Direct Entry του NETWORK εξασφαλίζει Απευθείας Εισαγωγή σε Βρετανικά Πανεπιστήμια με τα ήδη υπάρχοντα προσόντα σου, χωρίς ειδική προετοιμασία.

 • με βασικό προσόν τον βαθμό του Απολυτηρίου (με Πανελλήνιες ή χωρίς Πανελλήνιες), ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, ή με άλλα Μεταλυκειακά προσόντα (ΙΕΚ κλπ)
 • με μοναδική προϋπόθεση την επαρκή πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας
 • χωρίς να είναι προϋπόθεση ένα Foundation Course ή κάποια άλλη προετοιμασία
 • για υποψηφίους από οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα, την Κύπρο ή την Ευρώπη

Για ενεργοποίηση της προσφοράς, επικοινώνησε με τη γραμματεία της Σχολής μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

210 74 88 131 για Αθήνα

2310 240 394 για Θεσσαλονίκη

Σε ποιους απευθύνεται

1. εάν είσαι μαθητής/ρια στη Γ’ Λυκείου

2. εάν είσαι μαθητής/μαθήτρια αποφοίτος/η Λυκείου (ανεξαρτήτως τύπου Λυκείου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, ανεξαρτήτως κατεύθυνσης στο Λύκειο και ανεξαρτήτως του αν έχεις συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις ή όχι)

3. εάν έχεις ήδη και άλλους Μεταλυκειακούς τίτλους όπως Foundation, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ κλπ., τα οποία μετρούν ως επιπλέον προσόντα

 

Περιλαμβάνει

Προσωπικές συναντήσεις με τον Σύμβουλο Βρετανικών Σπουδών (ή μέσω Skype για υποψηφίους εκτός Αθηνών ή Θεσσαλονίκης) για:

1. Συμβουλευτική, 2. Επαγγελματικό Προσανατολισμό, 3. επιλογή Ειδικότητας, 4. ενημέρωση για κόστος κάθε πόλης και συνθήκες ζωής, 5. βοήθεια στην Επιλογή Πανεπιστημίων.  Όλες τις Διαδικασίες για:  6. συμπλήρωση Αίτησης επαγγελματικού επιπέδου και υποβολή της στον UCAS, 7. Έξοδα για παράβολο UCAS και λοιπά έξοδα αίτησης, 8. πλήρης βοήθεια για το Personal Statement, 9. όλες τις μεταφράσεις Απολυτηρίου, Συστατικής Επιστολής και βασικών Ελληνικών πιστοποιητικών / πτυχίων, 10. αίτηση για εξασφάλιση εστίας διαμονής, 11. αίτηση Φοιτητικού Δανείου Διδάκτρων (Αγγλία-Ουαλία) ή Αίτηση Απαλλαγής Διδάκτρων (Σκωτία), 12. ειδικό Σεμινάριο Study Skills με όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες πριν την αναχώρηση για τη Βρετανία.

Προϋποθέσεις/Κριτήρια Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο

 

1.) η επίτευξη/ύπαρξη επαρκούς βαθμού στο Απολυτήριο (είτε έχεις λάβει μέρος στις Πανελλήνιες είτε όχι) (ανάλογα με τη βαθμολογική απαίτηση κάθε Πανεπιστημίου), 

 

2.) η επίτευξη (ή η ύπαρξη) επαρκούς πιστοποιημένου επιπέδου Αγγλικής γλώσσας (ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε Πανεπιστημίου, πχ. IELTS  6.0, 6.5, 7.0 στα 9,0, ή TOEFL  80, 85, 90, 95, 100 στα 120 ή Cambridge Proficiency).

Εάν δεν έχεις ήδη IELTS ή TOEFL ή άλλη πιστοποιημένη επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας:

 

Το NETWORK προσφέρει πλήρη προετοιμασία για όλα τα ισχύοντα πιστοποιητικά της Αγγλικής γλώσσας (IELTS Course, TOEFL Course ή Cambridge Proficiency Exam Course) με εγγυημένα και εντυπωσιακά υψηλά αποτελέσματα για όλους όσους συμμετάσχουν σε αυτά τα ταχύρρυθμα τμήματα της Σχολής μας.  

 

Τα τμήματα προετοιμασία για IELTS είναι ταχύρρυθμα και ξεκινούν κάθε μήνα, ενώ τα τμήματα Cambridge Exam κάθε 3 μήνες.

 

 

Μέχρι πότε πρέπει να γίνει η Υποβολή Αιτήσεων UCAS: 

 

1. Regular Application (τελευταία ημερομηνία 15 Ιανουαρίου) 

Η καλύτερη περίοδος υποβολής Αιτήσεων με στόχο τα βέλτιστα αποτελέσματα, όσον αφορά στο να επιτευχθούν το δυνατόν περισσότερες προσφορές θέσεων από Πανεπιστήμια, είναι μέχρι τον Ιανουάριο της χρονιάς Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, δηλαδή τουλάχιστον 9 μήνες προ της έναρξης των Σπουδών στη Μ. Βρετανία.  Οι Εστίες Διαμονής είναι πλήρως Εγγυημένες για όσους έχουν στείλει την Αίτηση UCAS πριν τις 15 Ιανουαρίου.

 

2.  Late Application (τελευταία ημερομηνία 30 Ιουνίου) 

Το σύστημα δέχεται έστω και καθυστερημένα Αιτήσεις με κανονική διαδικασία μέχρι και τον Ιούνιο της χρονιάς έναρξης σπουδών, δηλαδή μέχρι και 3 μήνες πριν.  Εστίες Διαμονής είναι πολύ πιθανόν να εξασφαλιστούν αλλά όχι 100% εγγυημένα, όμως προσφέρεται εγγυημένη βοήθεια για εύρεση δωματίου σε Ιδιωτικές Εστίες, ή για εύρεση σπιτιού είτε για συγκατοίκηση, είτε σε ατομικό διαμέρισμα.


3. Clearing Entry (μετά τις 15 Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου)

Ακόμη και μετά από την περίοδο του Ιουνίου μπορεί κανείς να αιτηθεί την Εισαγωγή σε Πανεπιστήμιο, δηλαδή 1 μήνα πριν την έναρξη των σπουδών του με τη διαδικασία Clearing, που όμως αφορά μόνο τα λιγοστά Πανεπιστήμια και τις περιορισμένες Ειδικότητες που θα διαθέτουν ακόμη κενές θέσεις την εποχή εκείνη και θα τις προσφέρουν στο Clearing.  Οι Εστίες Διαμονής δεν είναι Εγγυημένες και είναι μερικές φορές δύσκολο να εξασφαλιστούν, όμως προσφέρεται εγγυημένη βοήθεια για εύρεση δωματίου σε Ιδιωτικές Εστίες εφόσον θα έχουν διαθεσιμότητα, ή για εύρεση σπιτιού είτε για συγκατοίκηση, είτε σε ατομικό διαμέρισμα.

 

 

Προετοιμασία Foundation Course: 

 

Παρόλο που στις περιπτώσεις που κάποιος διαθέτει τις απαραίτητες τυπικές προϋποθέσεις Εισαγωγής και κάποια επιπλέον ειδική προετοιμασία ΔΕΝ είναι υποχρεωτική, τα Πανεπιστήμια συνιστούν στους υποψηφίους να κάνουν μια σύντομη προετοιμασία όπως το Summer Foundation. 

 

Με το εντατικό αυτό πρόγραμμα NETWORK Summer Foundation διάρκειας 6 εβδομάδων, μπορείς να αποκτήσεις καλή γνώση της ορολογίας των μαθημάτων κατεύθυνσής σου, επανάληψη στις γνώσεις και στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας και εξοικείωση με το Βρετανικό σύστημα διδασκαλίας, εργασιών, μελέτης και βαθμολογικής αξιολόγησης.

 

Εάν θεωρείς σημαντικό το να αποκτήσεις την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και να αποκλείσεις τυχόν προβλήματα ή και την πιθανότητα να χάσεις χρονιά λόγω της μη εξοικείωσής σου με το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, τότε η παρακολούθηση ενός πλήρους Foundation Course (Lyceum για μαθητές Λυκείου παράλληλα με το Λύκειο αντί φροντιστηρίου Πανελληνίων, Winter και February για αποφοίτους Λυκείου) εκμηδενίζει οποιαδήποτε περίπτωση κακού ξεκινήματος ή άλλων σχετικών προβλημάτων.  Με το Foundation τα βασικά μαθήματα του Α’ έτους του Πανεπιστημίου θα σου έχουν ήδη γίνει κατανοητά και οικεία και θα έχεις αποκτήσει πλήρη εμπειρία τους Βρετανικού συστήματος, των απαιτήσεων και των προϋποθέσεων για να έχεις καλή απόδοση στη Μ. Βρετανία.

 

Λένε για εμάς:

v 1.jpgv2.jpgv4.jpg

v5.jpgv3.jpgv6.jpg


  Τηλέφωνο
  Αθήνα: 210-7488131
  Θεσσαλονίκη: 2310-240394

  Email
  communications@network.gr

  Website
  www.networkfoundation.gr

  Παράρτημα Αθήνας

  Βασ. Σοφίας 84
  11 528, Αθήνα,
  Έναντι Μεγάρου Μουσικής


  Παράρτημα Θεσσαλονίκης

  Π. Μελά 18 & Τσιμισκή
  546 22, Θεσσαλονίκη,
  Διαγώνιος

  <img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=160442197865920&ev=PageView&noscript=1" />