Εκδρομή F.U.K.U.T. 2019

 Σπουδές στη Μ. Βρετανία

Ο Μεγάλος Διαγωνισμός του NETWORK Foundation

"Δωρεάν Ταξίδι στη Μ. Βρετανία + University Tour"


F.U.K.U.T. - Free United Kingdom University Tour

FUKUT 2020.jpg

WE <3 BRITAIN

Free United Kingdom University Tour - F.U.K.U.T.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
F.U.K.U.T. postponed (not cancelled)

Το ταξίδι αναβάλλεται μέχρι να λήξουν πλήρως οι εκπαιδευτικοί και ταξιδιωτικοί περιορισμοί, όμως ο Διαγωνισμός συνεχίζεται κανονικά … από το σπίτι!!


Κέρδισε ένα Δωρεάν Ταξίδι στη Μ.Βρετανία που θα περιλαμβάνει ένα μοναδικό Campus Tour σε 3 διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια με όλα τα έξοδα πληρωμένα !!

Αν είσαι μαθητής/τρια Γυμνασίου ή Λυκείου μπες στο παρακάτω link, βρες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του Διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση για μια Εμπειρία Ζωής.


Do not miss it!!


1.jpg     2.jpg     3.jpg     4.jpg


5.jpg     6.jpg     7.jpg     8.jpg


Κάνε κλικ εδώ για να συμμετάσχεις


Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Διαγωνισμού:

Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020. Αμέσως μετά θα κληρωθούν οι 3 νικητές, από όσους έχουν απαντήσει σωστά όλες τις ερωτήσεις. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν συμμετέχοντες με σκορ 100%, τότε στην κλήρωση θα μπουν όσοι έχουν σκορ πάνω απο 70%.Η  επίσημη ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε όλες τις σελίδες  κοινωνικής δικτύωσης του NETWORK Foundation.  Θα σταλεί  σχετικό e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες και οι Νικητές θα ειδοποιηθούν απευθείας από την ομάδα μας και τηλεφωνικά.


Πρόγραμμα Ταξιδιού:

Το ταξίδι του F.U.K.U.T. θα ξεκινήσει την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 και οι Νικητές θα περάσουν 4 μέρες και 3 νύχτες στην περιοχή του Λονδίνου και των γύρω πόλεων. Η επιστροφή τους θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου 2020.Τα 3 Πανεπιστήμια της επίσκεψης:

(Η επιλογή των Πανεπιστημίων που θα επισκεφτούν οι νικητές δε συσχετίζεται επ’ουδενί με κάποια προώθηση ή διαφήμιση, αλλά είναι επιλεγμένα με βάση:  α) την ευκολία πρόσβασης των επισκεπτών του ταξιδιού και  β) ότι και τα 3 είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά Βρετανικά campus.)


UNIVERSITY OF READING:


Ένα Πανεπιστήμιο με πολλούς διεθνείς φοιτητές και παγκοσμίως αναγνωρισμένο για την υψηλή ποιότητα στην διδασκαλία, στην έρευνα και  για τις διαρκείς του δραστηριότητες και πρωτοβουλίες σε πολλούς τομείς.  

Βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη Reading, σε πολύ κοντινή απόσταση απο το Λονδίνο.
Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1892 ως τμήμα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Το 1926 ανεξαρτητοποιήθηκε και έλαβε την σημερινή του ονομασία.

Σημαντικοί απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Reading:

 • Ευγένιος Τριβιζάς – Ο διάσημος  Έλληνας εγκληματολόγος και συγγραφέας των γνωστών παιδικών βιβλίων. Σπούδασε νομικά και οικονομικά και είναι καθηγητής εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Reading, αλλά παράλληλα διδάσκει και σε άλλα γνωστά Πανεπιστήμια.
 • Michael Rosen –  Άγγλος, γνωστός συγγραφέας 140 βιβλίων, με έμφαση στα βιβλία για παιδιά και αυτός.
 • Penny Mordaunt – Αγγλίδα,Υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2017.
 • Frauke Petry – Γερμανίδα, Μέλος της Γερμανικής Βουλής από το 2017.

111.jpg

222.jpg

333.jpgOXFORD BROOKES UNIVERSITY:


Το 1865 σε ένα κτίριο στο κέντρο της Οξφόρδης ξεκίνησε η σημαντική ακαδημαϊκή πορεία του Oxford Brookes University! Σήμερα το Πανεπιστήμιο συμπεριλαμβάνει τέσσερα όμορφα campus σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Με το Student Union ενεργό από το 1921, το Oxford Brookes καταφέρνει να εξασφαλίζει στον κάθε φοιτητή τη ζωή που του ταιριάζει μέσα από μία ευρεία γκάμμα εξωσχολικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων.

Σημαντικοί απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Oxford Brookes:

 • Jeremy Clarkson: Ο παρουσιαστής του Top Gear από το 2002 εώς το 2015 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο μόλις τρία χρόνια από την αρχή του στην εκπομπή με Διδακτορικό Πτυχίο στην Μηχανική!
 • Prince Azim του Brunei: Γνωστός για τη διοργάνωση του “Party of the Year, 2009”, ο πρίγκιπας του Brunei αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο το 2002 με Πτυχίο στην Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις.
 • Johnny Greenwood των Radiohead: Σωστά! Ο ιδρυτής και lead guitarist των Radiohead, πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια μελετώντας Μουσική στο Oxford Brookes. Άλλωστε ο ίδιος μάλιστα κατάγεται από την περιοχή της Οξφόρδης.

  Oxford Brookes 1.jpg

  Oxford Brookes 2.jpg

  Oxford Brookes 3.jpg  UNIVERSITY OF GREENWICH:


  Ιδρύθηκε το 1890, με campus δίπλα στον ποταμό Ταμεση (River Thames) στα Νοτιοανατολικά του Λονδίνου, κάτω ακριβώς απο το “City”, την περιοχή με τις μεγαλύτερες τράπεζες και επιχειρήσεις της Βρετανίας.
  Το campus του Greenwich είναι μια απο τις διασημότερες τοποθεσίες που μεγάλοι σκηνοθέτες επιλέγουν για γυρίσματα ταινιών, όπως:


  “Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ”

  2 Guiliver.jpg

  Release date: 26/12/2010
  Location: Greenwich Campus
  Stars: Jack Black, Emily Blunt,
  Jason Segel

  “Thor: The Dark World”

  Thor.jpg

  Release date: 22/10/2013
  Location: Greenwich Campus (Old Royal Naval College)
  Stars: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston

  “Les Misérables”

  3 Miserables.jpg

  Release date: 11/01/2013
  Location: Greenwich Campus 
  Stars: Hugh Jackman, Russell Crowe,
  Anne Hathaway 

  Source: https://alumni.gre.ac.uk/2016/12/09/10-films-you-didnt-know-were-filmed-at-greenwich


   Τηλέφωνο
   Αθήνα: 210-7488131
   Θεσσαλονίκη: 2310-240394

   Email
   communications@network.gr

   Website
   www.networkfoundation.gr

   Παράρτημα Αθήνας

   Βασ. Σοφίας 84
   11 528, Αθήνα,
   Έναντι Μεγάρου Μουσικής


   Παράρτημα Θεσσαλονίκης

   Π. Μελά 18 & Τσιμισκή
   546 22, Θεσσαλονίκη,
   Διαγώνιος