Σπουδές στη Μ. Βρετανία

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Next: [ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ]

SFAD Landing Page Photo

STUDENT-FOR-A-DAY
@NETWORK

(OPEN DAY - Ανοιχτή Ημερίδα για Σπουδές στη Μ.Βρετανία - Συμμετοχή Δωρεάν για Μαθητές και Γονείς)

για ΜΑΘΗΤΕΣ

α)  Προσομοίωση Πανεπιστημιακών Μαθημάτων και
      Foundation των Δημοφιλέστερων Ειδικοτήτων

β)  Σεμινάριο: "Τα Μυστικά της Επιτυχίας στα
      Βρετανικά Πανεπιστήμια"

για ΓΟΝΕΙΣ

α)  Σεμινάριο / Διαδραστική Παρουσίαση για τις
      Σπουδές στη Μ.Βρετανία

β)  Γνωριμία με τους Καθηγητές του NETWORK
      και Μάθημα Προσομοίωσης Foundation

"Η παρακολούθηση των βασικών μαθημάτων από διάφορες δημοφιλείς
Πανεπιστημιακές Ειδικότητες, αποτελεί τον καλύτερο Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
"

Αγαπητοί μαθητές και γονείς.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη  Δωρεάν Ημερίδα "Student-For-A-Day", της Δευτέρας 13 Απριλίου 2020, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Ωστόσο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στοιχεία για την επόμενη Ημερίδα μας θα βρείτε σύντομα και εδώ και στην ιστοσελίδα μας http://www.networkfoundation.gr/, και στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/networkfoundation.gr/ (αν δεν μας ακολουθείτε στο Facebook, τότε μπορείτε να κάνετε Like  και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις αυτόματα.

Η επόμενη Ημερίδα του NETWORK θα πραγματοποιηθεί διαδιακτυκά, σε μορφή Webinar.   

Στην Ημερίδα  αυτή θα μπορέσετε, γονείς και παιδιά, να παρακολουθήσετε ζωντανά την οπτικοακουστική  παρουσίαση για τις Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τη νέα ημερομηνία και ώρα.

Τα μαθήματα προσομοίωσης Student-For-A-Day, στις διάφορες Ειδικότητες, θα γίνουν  στις εγκαταστάσεις μας, αμέσως μόλις γίνει η άρση των μέτρων για την εκπαίδευση.

Σας ευχαριστούμε και θα είμαστε σε επικοινωνία.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Η Ομάδα του NETWORK

Stay Home  -  Stay Safe  -  Stay Tuned

Το #NETWORK, ως το No.1 UCAS School στην Ελλάδα, όσον αφορά στον αριθμό των εισογομένων  φοιτητών από την Ελλάδα στη Μ. Βρετανία για τα έτη 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 και 2018, σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις φοιτητής/ρια για μια μέρα στα βασικά μαθήματα των δημοφιλέστερων Πανεπιστημιακών Ειδικοτήτων. 

Το πρόγραμμα Student-For-A-Day, στο πλαίσιο των Ανοιχτών Ημερίδων (Open Days) έχει ως κύριο θέμα τη Δωρεάν παρακολούθηση προσομοίωσης μαθημάτων Foundation του NETWORK.

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Next: [ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ]

Περιεχόμενο Μαθημάτων Προσομοίωσης

Όλα τα μαθήματα του NETWORK Foundation είναι όμοια σε περιεχόμενο και σύστημα διδασκαλίας με τα αντίστοιχα του Α' έτους των Βρετανικών Πανεπιστημίων, οπότε όταν το παρακολουθήσεις θα έχεις μια πρώτης τάξεως επαφή με τη Βρετανική Πανεπιστημιακή διδασκαλία και θα βιώσεις την εμπειρία των μαθητών μας (NETWORK Experience). 

Στην προσομοίωση μαθημάτων, εκτός από την εξοικείωση με το σύστημα και τη διδασκαλία, θα γωρίσεις από κοντά τους καθηγητές του NETWORK, που διδάσκουν στο Foundation και θα επιβεβαιώσεις εαν το σύστημα και η μεταδοτικότητά τους σε εκφράζουν και σε εμπνέουν για μάθηση. Παράλληλα, θα αποκτήσεις άποψη για τον τρόπο της Βρετανικής προσέγγισης των θεμάτων και της μελέτης με κριτική σκέψη, σε σύγκριση με το Ελληνικό σύστημα διδασκαλίας και μελέτης μέσω αποστήθισης (παπαγαλίας). 

Τα μαθήματα των προγραμμάτων Foundation δεν είναι φροντιστηριακά, αλλά Ακαδημαϊκά. Διδάσκονται δηλαδή, όπως ακριβώς και στα ίδια τα Βρετανικά Πανεπιστήμια, στο Α’ έτος.

Η ύλη των μαθημάτων κατεύθυνσης στο Foundation είναι ίδια με την ύλη του Α’ έτους στο ίδιο/αντίστοιχο μάθημα στα Πανεπιστήμια.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων προσομοίωσης της ημερίδας Student-For-A-Day θα το βρείς πιο κάτω, δίπλα στο link για τη Δωρεάν Κράτηση Θέσης και Συμμετοχής.

Σημαντικά Ενημερωτικά Σεμινάρια/Παρουσιάσεις

Στο Open Day του NETWORK θα ενημερωθείς επίσης για τη δυνατότητα και τις διαδικασίες Εισαγωγής σου σε διακεκριμένα Δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια για 1ο Πτυχίο (Bachelor), αλλά και για "Τα Μυστικά της Επιτυχίας στα Βρετανικά Πανεπιστήμια".

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Next: [ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ]

Γιατί Δεν Πρέπει να Λείψεις / Τι Κερδίζεις με το  Student-For-A-Day  του NETWORK

 1. Ενημερώνεσαι για όλες τις ειδικότητες, που προσφέρονται στα Βρετανικά Πανεπιστήμια

 2. Ενημερώνεσαι για όλα τα μαθήματα προετοιμασίας, που προσφέρονται στο NETWORK Foundation

 3. Έρχεσαι σε επαφή με τους μελλοντικούς σου καθηγητές και συμφοιτητές στο NETWORK Foundation

 4. Παρακολουθείς μαθήματα προσομοίωσης, όχι μόνο της Ειδικότητας, που σκέφτεσαι να ακολουθήσεις, αλλά και άλλων Ειδικοτήτων, με αποτέλεσμα να ανακαλύψεις και άλλα τυχόν ενδιαφέροντά σου

 5. Γνωρίζεις από κοντά τους πιο δημοφιλείς Τομείς/Ειδικότητες  των Πανεπιστημιακών Σπουδών, με αποτέλεσμα η παρακολούθηση διαφορετικών μαθημάτων στο Student-For-A-Day λειτουργεί και ως ο αμεσότερος επαγγελματικός προσανατολισμός

 6. Λαμβάνεις μέρος στο ειδικό workshop για το πώς διεξάγεται μια ομαδική έρευνα / project στα Πανεπιστήμια (“Research Project”), δεξιότητα απαραίτητη για όλες τις ειδικότητες σπουδών και παράλληλα μια αξέχαστη εμπειρία

 7. Ενημερώνεσαι τόσο εσύ (στο μάθημα " UK University Success Secrets"), όσο και οι γονείς σου (στο "Σεμινάριο Γονέων"), για το πώς μπορείς να Εισαχθείς σε Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο και πώς θα έχεις μια πετυχημένη πορεία προς το Πτυχίο

1.jpg     2.jpg     3.jpg

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Next: [ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ]

Πως να επιλέξεις μαθήματα

Παρακολουθώντας τα μαθήματα των διαφορετικών Πανεπιστημιακών Ειδικοτήτων στο  #Student_For_A_Day έρχεσαι σε άμεση επαφή και με πολλές/άλλες κατευθύνσεις σπουδών/ ειδικότητες, που μπορεί να μην φανταζόσουν ότι σου αρέσουν ή ότι σου ταιριάζουν. 

Για τον λόγο αυτό σε ενθαρρύνουμε να παρακολουθήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα διαφορετικά μαθήματα, ακόμη και κάποια που σου φαίνονται άγνωστα για το περιεχόμενό τους, πετυχαίνοντας με τον τρόπο αυτό τον καλύτερο Επαγγελματικό Προσανατολισμό σου.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις μαθητών μας που μόνο μέσα από τα Student-For-A-Day events μπόρεσαν και καταστάλαξαν στο τι να σπουδάσουν!!

Ενημέρωση Γονέων και Παρουσίαση για τις Σπουδές στη Μ. Βρετανία (Σεμινάριο Γονέων)

Παράλληλα με τα μαθήματα προσομοίωσης των μαθητών, οι γονείς παρακολουθούν το πολύ σημαντικό Σεμινάριο Γονέων του NETWORK.  Στο Σεμινάριο αυτό ενημερώνονται για τα Πανεπιστήμια, τους τρόπους προετοιμασίας και τις δυνατότητες Εισαγωγής, το κόστος διαβίωσης, τους τρόπους χρηματοδότησης των σπουδών και τις συνθήκες ζωής στη Μ. Βρετανία.

Επίσης, οι γονείς σου ανακαλύπτουν τις μοναδικές δυνατότητες των Βρετανικών Πανεπιστημίων για γεφύρωση των φοιτητών και δικτύωση των αποφοίτων τους με επιχειρήσεις και οργανισμούς για άμεση απορρόφηση/ένταξη στις αγορές εργασίας.

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Next: [ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ]

Και οι Γονείς στα Θρανία!

Επίσης, οι γονείς σου, αμέσως μετά το Σεμινάριο Γονέων, μπορούν να παρακολουθήσουν κάποια βασικά μαθήματα του NETWORK Foundation, με τους ίδιους καθηγητές, σε ειδικά τμήματα για γονείς, ώστε να γνωρίσουν κι εκείνοι από πρώτο χέρι τη Βρετανική μέθοδο διδασκαλίας, αλλά και την ποιότητα σπουδών στο NETWORK.

Επόμενα Βήματα και Δωρεάν Εγγραφή στο Student-For-A-Day

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη και για εσένα και για τους γονείς σου, αλλά και για τους φίλους ή συμμαθητές σου, τους οποίους σε ενθαρρύνουμε να ενημερώσεις άμεσα για το Student-For-A-Day και να τους προσκαλέσεις να συμμετάσχουν και εκείνοι στη Δωρεάν Ημερίδα, ώστε να μπορέσουν να έρθουν έγκαιρα σε επαφή με την καλύτερη εναλλακτική των Πανελληνίων, του Ελληνικού συστήματος φροντιστηρίων, παπαγαλίας, αβεβαιότητας, άγχους και ανεργίας. 

Επιλέγοντας Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία μπαίνεις σε έναν νέο και εντελώς διαφορετικό κόσμο Πανεπιστημίων και εμπειριών, με κέντρο την κριτική σκέψη, την  εφαρμοσμένη μελέτη και με Πτυχία που σου εξασφαλίζουν άμεση και σίγουρη Επαγγελματική Καριέρα εντός και εκτός Ελλάδας.

Σε περιμένουμε και σου υποσχόμαστε μια μοναδική, πολύ διαφορετική, ενδιαφέρουσα και αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σηματοδοτήσει μια καινούργια διαδρομή ζωής και επιτυχίας!

 

WELCOME TO YOUR FUTURE - ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

ΠΟΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΑΘΗΝΑ Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 16:30 - 20:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ανεβλήθη Προσωρινά
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 16:30 - 20:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 14:30 - 18:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 16:30 - 20:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 16:30 - 20:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 14:30 - 18:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 16:30 - 20:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 16:30 - 20:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 15:30 - 19:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 15:00 - 19:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 15:00 - 18:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 17:00 - 20:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019 15:00 - 18:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019 15:00 - 19:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 15:00 - 18:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 15:00 - 19:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 15:00 - 18:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 18 Μαΐου 2019 11:00 - 14:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μ.Τρίτη 23 Απριλίου 2019 15:00 - 19:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Μ.Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 17:30 - 21:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 17:30 - 21:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 15:30 - 19:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 17:00 - 20:00 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 15:30 - 19:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 15:30 - 19:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 15:30 - 19:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
ΑΘΗΝΑ Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 15:30 - 19:30 Δείτε εδώ το πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε
   

4.jpg     5.jpg     6.jpg

 

Video απο προηγούμενα Student-For-A-Day:

SFAD.jpg

 

Επικοινωνία

(1) Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, ή

(2) για να κάνεις την εγγραφή σου τηλεφωνικά,

επικοινώνησε με τη Γραμματεία του NETWORK στο τηλέφωνο:  (210) 74 88 131 (Αθήνα) ή (2310) 240 394 (Θεσσαλονίκη)

Το NETWORK, προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο/η αυτή τη μοναδική εμπειρία. Δωρεάν! 

 

Περιορισμένες Θέσεις

Λόγω περιορισμένων θέσεων, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνοδεύεται από 2 το πολύ φίλους ή συμμαθητές του, σε περίπτωση που εκείνοι* δεν έχουν κάνει κράτηση θέσης.

(*εάν κάνουν κι εκείνοι απ'ευθείας κράτηση θέσης, τότε ο παραπάνω περιορισμός δεν ισχύει)

 

Διεύθυνση

ΑΘΗΝΑ

NETWORK Educational Group

Βασ. Σοφίας 84, 115 28

(στάση Μετρό “Μέγαρο Μουσικής” - μπλε γραμμή)

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

NETWORK Educational Group

Π.Μελά 18 & Τσιμισκή, 546 22

(Διαγώνιος)


  Τηλέφωνο
  Αθήνα: 210-7488131
  Θεσσαλονίκη: 2310-240394

  Email
  communications@network.gr

  Website
  www.networkfoundation.gr

  Παράρτημα Αθήνας

  Βασ. Σοφίας 84
  11 528, Αθήνα,
  Έναντι Μεγάρου Μουσικής


  Παράρτημα Θεσσαλονίκης

  Π. Μελά 18 & Τσιμισκή
  546 22, Θεσσαλονίκη,
  Διαγώνιος