Σπουδές στη Μ. Βρετανία

SFAD Landing Page Photo

Σκέφτεστε το παιδί σας να πάει για σπουδές 1ου πτυχίου (Bachelor) στη Μ. Βρετανία?


Μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε πριν πάρετε την απόφαση να σπουδάσει το παιδί σας σε Κρατικό Βρετανικό ΑΕΙ και παρακολουθήστε εσείς αλλά και το παιδί σας Δωρεάν Εισαγωγικά Πανεπιστημιακά Μαθήματα (Foundation Courses).

Είσαι Γονέας?

Ενημερώσου έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την εισαγωγή υποψηφίων σπουδαστών σε Κρατικά Βρετανικά ΑΕΙ μέσα από το ειδικό σεμινάριο του NETWORK. Επίσης, κατ' αποκλειστικότητα στο NETWORK οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Foundation όπως γίνονται στις τάξεις μας αλλά και στα Βρετανικά Πανεπιστήμια. 

Είσαι Υποψήφιος σπουδαστής?

Το NETWORK, ως No 1ο UCAS School στην Ελλάδα*, σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις φοιτητής/φοιτήτρια για μια μέρα ώστε να μπορέσεις να βιώσεις την εμπειρία της Βρετανικής διδασκαλίας και να ενημερωθείς για τη δυνατότητα Εισαγωγής σου σε Δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια για πρώτο Πτυχίο.

Δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά μαθήματα στο Student-For-A-Day, ουσιαστικά έρχεσαι σε άμεση επαφή και με άλλες ειδικότητες που μπορεί να σου αρέσουν και να μην το φανταζόσουν.

Η παρακολούθηση λοιπόν πολλών διαφορετικών μαθημάτων Foundation, λειτουργεί και ως Αμεσος Επαγγελματικός και Ακαδημαϊκός Προσανατολισμός.

Το NETWORK, προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο αυτή τη μοναδική εμπειρία. Δωρεάν!

 • ​​​​​​Ενημερώνεσαι για όλες τις ειδικότητες που προσφέρονται
 • Έρχεσαι σε επαφή με τους μελλοντικούς σου καθηγητές και συμφοιτητές στο NETWORK
 • Παρακολουθείς Εισαγωγικά Πανεπιστημιακά μαθήματα όχι μόνο της ειδικότητας σου, γιατί το Student-For-A-Day στο NETWORK, λειτουργεί και ως επαγγελματικός προσανατολισμός
 • Παρακολουθούν και οι γονείς σου μαθήματα Foundation για γονείς
 • Ανακαλύπτεις τα ενδιαφέροντά σου, γιατί έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις σχεδόν όλους τους βασικούς τομείς των Πανεπιστημιακών σπουδών
 • Λαμβάνεις μέρος σε workshop για το πώς διεξάγεται μια Έρευνα- “Research Project”, δεξιότητα απαραίτητη για όλες τις ειδικότητες και παράλληλα αξέχαστη ομαδική εμπειρία
 • Ενημερώνεσαι και εσύ αλλά και οι γονείς σου στο «Σεμινάριο Γονέων» με ολοκληρωμένο τρόπο για το πώς μπορείς να εισαχθείς σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο

* όσον αφορά στον αριθμό των εισακτέων Ελλήνων φοιτητών στη Μ. Βρετανία τα έτη 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 και 2017


Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

NETWORK Educational Group

Βασ. Σοφίας 84, Αθήνα


Η είσοδος για τους γονείς στο σεμινάριο καθώς για τα παιδιά και τους φίλους ή συμμαθητές τους στην ημερίδα Student-For-A-Day είναι ελεύθερη.

Εάν γνωρίζετε γονείς ή μαθητές που ενδιαφέρονται για σπουδές στη Μ.Βρετανία, σας ενθαρρύνουμε να τους ενημερώσετε για το NETWORK Foundation και να τους προσκαλέσετε στο Student-For-A-Day ή στο σεμινάριο γονέων.

Με αυτό τον τρόπο θα τους βοηθήσετε να έρθουν έγκαιρα και αυτοί σε επαφή με την καλύτερη εναλλακτική των Πανελληνίων και του Ελληνικού φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης.

 

Πρόγραμμα της Δωρεάν Ημερίδας Student-for-a-Day

SFAD Programme 08092018

 

 

Λένε για εμάς:

v 1.jpg v2.jpg v3.jpg
v4.jpg v5.jpg v6.jpg
Κράτηση Θέσης για Δωρεάν Παρακολούθηση

  Τηλέφωνο
  Αθήνα: 210-7488131
  Θεσσαλονίκη: 2310-240394

  Email
  communications@network.gr

  Website
  www.networkfoundation.gr

  Παράρτημα Αθήνας

  Βασ. Σοφίας 84
  11 528, Αθήνα,
  Έναντι Μεγάρου Μουσικής


  Παράρτημα Θεσσαλονίκης

  Π. Μελά 18 & Τσιμισκή
  546 22, Θεσσαλονίκη,
  Διαγώνιος